Ekologista kalankasvatus­teknologiaa ja Suomalaista pioneerityötä Joroisten Huutokoskelta

Arvo-Tec Oy on Joroisten Huutokoskella sijaitseva teknologiayhtiö jonka tärkein osaamisen keihäänkärki on nykyaikaiset RAS kiertovesilaitokset. Kehitämme tehokasta mutta ympäristölle lempeää kalankasvatusteknologiaa kalanviljelijöiden käyttöön kansainvälisille markkinoille ja kotimaan tarpeisiin. Valtaosa – noin 95 prosenttia – kaikesta tuotannostamme on suunnattu vientiin. Laaja ja kasvava edustajaverkostomme huolehtii siitä, että suomalaislähtöisiä kalanviljelyjärjestelmiä on saatavilla miltei maailman jokaisessa kolkassa. Suomen rajojen sisällä vastaamme järjestelmien toimituksista itse. Tuotteidemme luotettavuus ja toimivuus perustuvat vuosikymmenten mittaiseen omakohtaiseen kokemukseen, tarkasti tehtävään koe- ja tutkimustoimintaan sekä tiiviiseen kehitysyhteistyöhön alan johtavien toimijoiden ja asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi pyrimme aktiivisesti tuomaan myös muiden toimialojen tarjoamaa kärkitason osaamista kalanviljelyn ja siihen liittyvän teknologian ja markkinoinnin piiriin. Pyrimme kehittämään kalankasvatusalan kestävyyttä ja sen käyttämiä ratkaisuja mahdollisimman pitkälle laatu- ja luontoarvot edellä.

 
 

Asiantuntevat ja testatut ruokinta- ja kalankasvatusteknologian ratkaisut

Erikoisosaamistamme ovat RAS, poikas- ja makean veden laitosten kalanruokinta-järjestelmät, ruokintarobotit, putkiruokintajärjestelmät ja erilaiset ruokintalaitteet. Nämä modernit ratkaisut sopivat mainiosti lähes kaiken tyyppisille kalankasvattajille, esimerkiksi poikas-, jatkokasvatus-, sisätila-, maa-allas-, verkkokassi- ja kiertovesilaitoksille. Tuotteemme testataan päivittäin kovassa kansainvälisessä kilpailussa ympäri maailmaa. Työskentelemme tiiviisti myös nykyaikaisen kiertovesiteknologian (RAS) parissa, joka minimoi ympäristökuormitusta sekä optimoi kasvatusolosuhteita. Tarjoamme erikoisasiantuntemustamme RAS laitosten suunnitteluun ja rakentamiseen kotimaassa. Mikä parasta, edustamamme ruokintajärjestelmät ja kiertovesiteknologia toimivat saumattomasti yhdessä.

Tutustu tarjolla oleviin tuotteisiin ja kysy lisätietoja

Tutustu järjestelmiimme ja ekologiseen kalankasvatusteknologiaamme. Jos olet kiinnostunut tuotteistamme tai haluaisit saada lisätietoja jostakin verkkosivuillamme esillä olevasta ratkaisusta, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää. Halutessasi voit lähettää meille yhteydenottopyynnön oheisen lomakkeen kautta. Pyrimme vastaamaan kaikkiin tiedusteluihin ja kyselyihin aina mahdollisimman pian.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ajankohtaista

Uusi katalogi ruokintarobotille

Uusi katalogi julkaistu Arvo-Tec ruokintarobotille.
Avaa uuteen ikkunaan tästä

Uusi tuotekatalogi ruokinnanohjausjärjestelmälle

Uusi katalogi ruokinnanohjausjärjestelmälle (eng)
Avaa uuteen ikkunaan tästä

Esitteet