Ruokintalaite tarkkaan ja helppoon käyttöön

Arvo-Tec T Drum 2000 -ruokintalaite on kehitetty tarkkuutta ja helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen. Monikäyttöisyytensä ansiosta se sopii mainiosti sekä kalanpoikasten ruokintaan että jatkokasvatukseen. Pienimmän ruokintalaitteen säiliökapasiteetti on litran verran, mutta eri kokoja on saatavilla aina 150 litraan saakka. Laitteeseen on saatavilla myös runsas valikoima erilaisia lisälaitteita, kuten esimerkiksi kouruja, levittimiä, ripustimia ym. osia – laajennettavuus tekeekin siitä varsin monipuolisen työkalun. Katalogistamme voit tutustua tuotevalikoimaan.

Tyypillisissä olosuhteissa ruokintalaitteen tarkkuus on yli 98 prosenttia. Annostelurumpu voidaan valita tarpeen mukaan 0,1 grammasta aina 100 grammaan ja teoreettinen maksimaalinen ruokintanopeus voi olla 48 kiloa / tunti.

Ruokintalaite on rakennettu kestävään käyttöön

Ruokintalaitteen lujatekoinen moottori on suljettu vesitiiviiseen osastoon. Tämä yhdessä ruostumattomien (haponkestävä) teräsosien kanssa tekee ruokkijasta pitkäikäisen ja kestävän tuotteen. Normaalit huoltotoimenpiteet ja puhdistukset voidaan suorittaa ilman työkaluja vaivattomasti.

Haluaisitko tietää lisää ruokintalaitteista? Ota yhteyttä ja kysy lisää!